Üdvözlünk a Berger Baby bababoltban!

Ha kérdésed van, hívj minket bátran :) +36707337190

Asmodee: Nem én voltam!
Asmodee: Nem én voltam!
4 650 Ft

Asmodee: Nem én voltam!

A "Nem én voltam!" egy gyors, könnyed családi parti társasjáték, ahol igyekeztek megszabadulni az összes kiskedvenc kártyátoktól, mielőtt gyanúba keverednétek!

Nem lesz másra szükségetek, mint gyorsaságra, jó memóriára, és egy kis szerencsére!

A játék elején a kezdő játékos letesz egy kártyát a kezéből, és kijelenti, hogy nem az az állat volt a tettes, majd megnevez helyette egy másikat. Akinek van olyan állat a kezében, igyekszik minél hamarabb letenni a kártyakupacra, hogy utána ő nevezhesse meg a következő kiskedvencet. Így megy a kör egészen addig, míg a kártyát kijátszó legutolsó játékos megnevez egy állatfajt, de azt már senki nem tudja letenni.

Ebben az esetben ennek a játékosnak el kell venni egy büntető pontot, mert a vád alaptalan volt. És már kezdődhet is a következő forduló!

A játék akkor ér véget, mikor három büntető pont valakinél össze nem gyűlik.

A játék győztese az lesz, aki a legkevesebb büntető pontot gyűjtötte. Színpompás kártyák, gyors partik, hatalmas kacagás!

Garantált a jókedv! Kend másra a "balesetet"!

A játékkal fejlődik a memória, a gyors reagálási képesség, a logikus gondolkodás, a szabálytudat, az összefüggések felismerése, a koncentráció, a szándékos figyelem, a szem-kéz koordináció, a finommotorika, az ok-okozati felismers, a kitartás, a kudarctűrő képesség, és a türelem, ezért akár fejlesztő játéknak is kiváló.

A játék tartalma: 36 db állatkártya, 13 db büntető pont, 1 db játékszabály

Raktáron: 1 db
4 650 Ft
Adatok
Cikkszám:
j61596