Üdvözlünk a Berger Baby bababoltban!

Ha kérdésed van, hívj minket bátran :) +36707337190

Boom Boom kutyák és macskák ügyességi játék

Mi ez a hang? Csengettek. Indulhat egy igazi cicás és kutyás kaland? Össze tudod gyűjteni az összes kártyát? Cseréld ki őket gyorsan, hogy 4 egyforma legyen a kezedben, aztán csengess! Sikerült elsőnek? Légy óvatos, mert a többiek is ugyanazokra a kártyákra vadásznak!
Remek családi társasjáték, amely a gyorsaságra és a logikára egyaránt épít.
Játékidő: 10-20 perc

A játék célja: Állítsd össze a paklijaidat úgy, hogy mindegyik 4 egyforma kártyából álljon!

A játék menete:
Helyezd a táblát egy sima felületre, és tedd be a csengőt a tábla közepén kivágott lyukba! Oszd ki a kártyákat lefelé fordított paklikban! Minden pakli 4 kártyából álljon. Az utolsó 4 kártyát helyezd a táblára felfelé fordítva úgy, hogy minden játékos elérje.
A legfiatalabb játékos megnyomja a csengőt, és megkezdi a játékot. Mindenki egyszerre játszik. Minden játékos kézbe veheti bármelyik pakliját, és kicserélhet belőle egy kártyát a táblán lévő bármelyik kártyával. Gyorsan kell cselekedned, mivel más játékosok is vadászhatnak ugyanazokra a kártyákra. Bármikor kicserélheted a kezedben lévő paklit, de egyszerre csak egy pakli lehet a kezedben. A saját és az ellenfelek paklijai között nem lehet cserélni. Ha kész vagy az első pakliddal, nyomd meg a csengőt, majd minden további után is! Ha mind a 4 paklid összeállt, kiáltsd, hogy "Bumm-bumm"! A kör ezzel véget ér, és a nyertes szerez egy pontot.

Tartalom: 1 db játéktábla 56 db kártya 1 db csengő 1 db játékszabály
Nincs raktáron
5 570 Ft
Adatok
Cikkszám:
01993