Üdvözlünk a Berger Baby bababoltban!

Ha kérdésed van, hívj minket bátran :) +36707337190

Jóga puzzle pozitív megerősítésekkel
Jóga puzzle pozitív megerősítésekkel
4 490 Ft

Jóga puzzle pozitív megerősítésekkel

A Jóga Puzzle, az Erdei jógakaland c. mesekönyv kiegészítő játéka. Ez egy kalandos történet, ami aktívan átmozgatja és a jóga segítségével finoman fejleszti is a gyereket.

A mese végén található egy különleges oldal, 10 pozitív mondattal, ami megerősíti a gyerekeket abban, hogy például milyen bátrak, erősek, önzetlenek vagy segítőkészek voltak, amikor teljesítették a történet során kapott feladatokat egy-egy jógapózzal. A puzzle segítségével könnyen felidézhetitek újra a mese gyakorlatait, és játékosan párosíthatjátok azokat a megfelelő pozitív állításokkal, ezzel is mélyítve a gyerekekben hatásukat.

A puzzle pár egyik felén az adott jógapóz található, másik felén a pozitív mondat. A leghatásosabb, ha a mese elolvasása után, eleinte együtt keresitek meg a puzzle párokat és hangosan felolvassátok gyermekeknek a pozitív megerősítéseket. Ilyenkor, ha szeretnétek, röviden még egyszer el is végezhetitek a gyakorlatokat:) Pár közös párosítás után már magától is tudni fogja, hogy mikor volt figyelmes, ügyes, kitartó, ötletes...stb. és egyedül is könnyen megtalálja majd a párokat.

Ez a nagyszerű játék a mozgás megszerettetése mellett minél több pozitív energiával, önbizalommal, és sikerélménnyel inspirálja a legkisebb jógikat fejlődésük útján.

A doboz tartalma: 10 pár puzzle
2 éves kortól ajánljuk
Raktáron: 4 db
4 490 Ft
Adatok
Cikkszám:
00