Üdvözlünk a Berger Baby bababoltban!

Ha kérdésed van, hívj minket bátran :) +36707337190

Orchard Toys: Szuper szakácsok
Orchard Toys: Szuper szakácsok
4 490 Ft

Orchard Toys: Szuper szakácsok

Kinek a szakácsa süti meg először a világ legfinomabb pizzáját, süteményét vagy tésztáját? A fenséges ételek elkészítéséhez gyűjtsétek össze a hozzávalókat és a konyhai eszközöket, hogy a szakácsotok mielőbb el tudja készíteni a mennyei falatokat. Legyen az egy tészta, sajt, olajbogyó vagy liszt, a memóriátokra biztosan szükség lesz!

Ha kiválasztottátok a kedvenc szakácsotokat és ételeteket, már kezdődhet is a játék! Keressétek meg a táblátokon lévő étel hozzávalóit, a szerencsekerék segítségével szerezzétek meg a tálat, majd egy újabb sikeres pörgetéssel készítsétek el ételeteket.

Garantáltan izgalmas, szórakoztató időtöltést nyújt, mivel a játékot úgy tervezték meg, hogy fejlessze a gyerekek párosító képességét és memóriáját, támogassa a megfigyelőképességet, és fejlessze a hétköznapi dolgokkal kapcsolatos ismereteket. A játékot tanárok is tesztelték.

A játék vastag, tartós, legalább 80%-ban újrahasznosított kartonlapokból készült, a kártyalapok és a táblák könnyen tisztíthatók. Praktikus, kis csomagolásban érkezik, így utazójátéknak is megfelelő.

Csomagolás mérete: 19 x 14 x 5 cm

Tartalom: 4 db szakácstábla, 4 db tányérkártya, 4 db ételkártya, 28 db hozzávaló/eszköz kártya, 1 db pörgetőtábla, 1 db két részből álló pörgető (a műanyag nyíl és az alapja, amelyeket a pörgetőtáblára kell pattintani), 1 db használati útmutató.
Raktáron: 1 db
4 490 Ft
Adatok
Cikkszám:
101044