Üdvözlünk a Berger Baby bababoltban!

Ha kérdésed van, hívj minket bátran :) +36707337190

Smart Games: Tekergő Medvék készségfejlesztő játék
Smart Games: Tekergő Medvék készségfejlesztő játék
10 990 Ft

Smart Games: Tekergő Medvék készségfejlesztő játék

A Tekergő Medvék egy egyszemélyes készségfejlesztő társasjáték, amit már kisiskolás kortól lehet játszani. A játék 80 különböző nehézségű feladványt tartalmaz, így mindenki megtalálja a magának való szintet. A játék során a gyerekeknek el kell forgatniuk a fákat úgy, hogy minden karakter kijusson az erdőből. Vigyázat! Óvakodni kell a medvétől!
A Tekergő Medvék egy igazán eredeti kirakójáték... egy kis csavarral. A gyerekek addig nem jutnak ki az erdőből, amíg meg nem oldották mind a 80 feladványt!

A játék remekül fejleszti a koncentrációt, a rugalmas gondolkodást, a tervezési készséget és a problémamegoldó képességet.
Kompakt mérete miatt kiváló játék utazáshoz is.
Átlagos játékidő: 20 perc

A Smart már több, mint 25 éve törekszik arra, hogy fejlesztő, élvezetes és motiváló játékokat hozzon létre. A SmartGames játékok több nehézségi szinten játszhatók. Minden játéknak van egy egyedi témája, amelyek vonzóak lehetnek mind a fiúk, mind a lányok számára. A termékek között megtalálhatók a nagyobb asztalon játszható, a kisebb méretű asztali és az utazásokhoz alkalmas mágneses játékok is.

Doboz mérete: 24 x 24 x 6 cm
Raktáron: 1 db
10 990 Ft
Adatok
Cikkszám:
20181-182