Üdvözlünk a Berger Baby bababoltban!

Ha kérdésed van, hívj minket bátran :) +36707337190

Smart Games: IQ-Six Pro logikai játék
Smart Games: IQ-Six Pro logikai játék
4 990 Ft

Smart Games: IQ-Six Pro logikai játék

Többszintű, szórakoztató agytornára fel! Az IQ Six Pro 120 feladványt tartalmaz három játékmódban, 2 és 3 dimenzióban! A doboz tetején egy játéktábla található a 2D-s feladványokhoz és a 3D-s piramis feladványokhoz, a doboz alján pedig egy teljesen más 2D-s játéktábla kapott helyet. Mindezt egy kompakt, hordozható utazódobozba zárták.

A játék menete:
1. Válasszunk egy feladványt és az annak megfelelő játéktáblát. Helyezzük fel a játékelemeket a táblára a feladványnak megfelelően!
2. Töltsük fel az összes üres helyet a megmaradt elemekkel!
3. Minden feladványnak egy megoldása van, ami megtalálható a füzet végén.

Játékszabály a 3D feladványokhoz:
A felső játéktáblán egy háromszög található. Ez a játéktábla a 3D feladványok részére.
1. Válasszunk egy feladványt. Minden feladvány megmutatja néhány játékelem helyzetét a piramis 6 szintjében. A játékelemeket elhelyezhetjük vízszintesen (minden része ugyanazon a szinten van), vagy függőlegesen, szögben (több szinten átérhet egy játékelem). Helyezzük el a játékelemeket a feladványban látható módon! A fehér formák a piramis még üres foltjait jelzik.
2. Töltsük fel az összes üres helyet a megmaradt elemekkel és alkossunk egy 6 szintes piramist.
3. Minden feladványnak egy megoldása van, ami megtalálható a füzet végén.

A Smart már több, mint 25 éve törekszik arra, hogy fejlesztő, élvezetes és motiváló játékokat hozzon létre. A SmartGames játékok több nehézségi szinten játszhatók. Minden játéknak van egy egyedi témája, amelyek vonzóak lehetnek mind a fiúk, mind a lányok számára. A termékek között megtalálhatók a nagyobb asztalon játszható, a kisebb méretű asztali és az utazásokhoz alkalmas mágneses játékok is.

Csomagolás mérete: 10 x 3 x 15 cm
Raktáron: 1 db
4 990 Ft
Adatok
Cikkszám:
20185-182