Üdvözlünk a Berger Baby bababoltban!

Ha kérdésed van, hívj minket bátran :) +36707337190

Speed Cups - Gyors poharak társasjáték
Speed Cups - Gyors poharak társasjáték
7 990 Ft

Speed Cups - Gyors poharak társasjáték

Gyors és pontos megfigyelést igénylő, fürge menetű társasjáték. Mindenki kap A Speed Cups - Gyors poharak társasjáték egy egyszerű és közérthető társas azok számára, akik szeretnék próbára tenni észjárásukat és fürgeségüket, itt ugyanis mindenkinek szüksége lesz ezekre a képességekre!

A játék lényege alig egyetlen perc alatt elsajátítható! Kezdésképpen mindenki kap 5 darab színes pohárkát, amelyek elengedhetetlenek lesznek a feladatok megoldásához. Ha megkaptuk a különböző színű kupákat, már csak fel kell fordítani egy kártyát, és indulhat is a móka!

A célod a játék során nem más, minthogy elsők között memorizált a kártyán szereplő feladatot, amely minden esetben arra sarkall, hogy pohárkáidat a megfelelő színsorrendben, illetve a megfelelő alakzatban pakold ki az asztalra. Hol vízszintes sorokat, hol függőleges tornyokat kell majd építened, a lényeg, hogy gyorsaságod mellett mindig a helyes sorrendben álljanak a poharak. Ha ez sikerült, csapj gyorsan a csengőre, és ha valóban jól oldottad meg a feladatot, meg is nyerted az adott kört!

A Speed Cups - Gyors poharak társasjáték kiváló szórakozás az egész család számára, így kicsik és nagyok egyaránt jól szórakozhatnak vele, miközben fejlesztik problémamegoldó- és helyzetfelismerő képességüket, gyors gondolkodásukat és logikájukat is.

Tartozékok: 20 db pohár, 24 db feladatkártya, 1 db csengő, játékszabály

Tartalom: 20 db pohár, 24 db feladatkártya, 1 db csengő, játékszabály
Raktáron: 1 db
7 990 Ft
Adatok
Cikkszám:
206890