Üdvözlünk a Berger Baby bababoltban!

Ha kérdésed van, hívj minket bátran :) +36707337190

Lotti Karotti Deluxe - Tréfás Répák társasjáték

A Lotti Karotti Deluxe - Tréfás Répák társasjátékkal szórakoztató nyúlversenyt rendezhet a család apraja és nagyja. A Deluxe kiadás játékszabálya ugyanaz, mint az eredeti Lotti Karotti díjnyertes társasjátéknak: a nyúlcipőt húzó tapsifülesek célja, hogy elérjék az óriásrépát, ami pontosan a játéktáblaként szolgáló dombocska közepén kandikál ki a földből.

A játék kezdetén a játékosok 4-4 nyúlfigurával indulnak, és a felhúzott kártyáknak megdelelően egyre feljebb lépegetnek a játéktáblán. Ha a kártyájukon egy sárgarépa jelenik meg, az adott játékosnak úgy kell fordulnia, hogy a sárgarépa a játéktér közepén legyen, azonban vigyázat, könnyen megtörténhet, hogy ekkor az egyik figura a földre huppan. A Deluxe kiadásban a nyulacskák útját egy vakond is állhatja, a kapu egy szinttel hátrébb mozdíthatja, a felvonóhíd pedig egy körre késleltetheti a játékosok továbbhaladását. Az a játékos nyer, aki először eléri a répát.

Átlagos játékidő: kb. 20 perc
Csomagolás mérete: kb. 27 x 27 x 11 cm

Tartalom: 1 játéktér mozgatható lyukakkal, 1 forgó sárgarépa, 1 vakond figura, 1 felvonóhíd, 1 kapu, 16 nyúl figura, 48 játékkártya.
Nincs raktáron
10 990 Ft
Adatok
Cikkszám:
55362